Mire jó feljhallgatoval setalni a utcan és nem hallani a forgalmat?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:36
1/5 A kérdező kommentje:
Ennyire nem birjak ki zenehallgatas nelkul?
tegnapelőtt 08:36
2/5 anonim válasza:
Szerintem elegük van mások zajából. Nekem is elegem van a percenként felvisító mentőkből, a járművek csörömpöléséből, az emberek végnélküli dumájából. Jobb a zene vagy a csend.
4/5 anonim válasza:
Egy nagyobb fejhallgató utcán szerintem egy kicsit hülyén néz ki ugyan, de egy fülhallgató is lehet nagyon jó zajszűrő, csak az nem olyan feltűnő. Viszont ha nem ordít a zene, azért így is hallani lehet a forgalmat. Nem is túl gyakori tudtommal az ebből adódó baleset, vagy veszélyes helyzet. A kérdésednek viszont semmi értelme. Nyilván kibírnák zenehallgatás nélkül is, már ha zenét hallgatnak egyáltalán. Lehet, hogy éppen semmit, csak fázik a fülük...
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy zavarja őket a forgalom zaja. A zene elterelheti a figyelmet, de ha nem a zenét hallgatják, hanem a csendet, akkor jobban oda tudnak figyelni arra, amit látnak. De lehet, hogy csak lehalkítják a zajokat, és még így is hallják, tehát nem mondanak le a hallásról az út időtartamára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!