Párkapcsolati probléma?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő együtt vagyok egy palival több mint két éve az anyukája most döbbent rá egy pár hónapja hogy nem igazán kedvel engem és ennek hangot is adott. Namá rmost ebből kifolyólag nem nagyon járkálok hozzájuk és ez a barátomnak rosszul esik hogy nem vagyok ott stb (de persze nem saját hibámból). Mit tennétek ebben a helyzetben? (nyilván lehet oka is van az utálatnak csak ezt nem tudom ugye az ő részét)ma 20:12
1/7 anonim válasza:
Például civilizált módon meg lehetne beszélni ennek az okait közösen. Bár a helyesírásod alapján nem tartozhattok az írástudóak közé, és hát ott minden olyan megtörténhet, ami közel sem nevezhető civilizált viselkedésnek, vagy konfliktus esetén törvénybe is ütközhet. Illetve ha ismernétek a munka és az önálló egzisztencia fogalmát, akkor nem a szüleiteknél élnétek, hanem a fizetésetekből bérelnétek egy lakást. Nos, erről ennyit.
2/7 A kérdező kommentje:
Nos a te helyes írásod sem jobb mint az enyém. Attól hogy egy két szót elrontok nem jelenti azt hogy egy analfabéta vagyok és ne lehessen normálisan válaszolni. Te pöffeteg
ma 20:50
3/7 anonim válasza:
#2 Akkor sorold fel a helyesírási hibáimat, légyszíves. Felsorolhatnám én is a tieidet, csak sajnos ahhoz kevés a türelmem és az energiám, mivel a helyesírási hibáid száma erősen konvergál a végtelenhez. Azért megemlítem a kedvencemet: belém kötsz és megpróbálsz engem megalázni úgy, hogy a helyesírást úgy írod le, hogy "helyes írás". Illetve a központozás hiányától feláll a szőr a hátamon. Nem láttál még vesszőt, csak hímvesszőt? Te most akkor troll vagy, vagy esetleg magadtól vagy ennyire ostoba, netalán mutatta neked valaki? Én kérek elnézést.
4/7 A kérdező kommentje:
Egy kérdés veled minden okés otthon? Család ilyenek rendbe vannak? Mert szerintem rajtam próbálod meg levezetni a fáradt gőzt. Ha nem tudsz konkrétan a kérdésemre válaszolni akkor ne is válaszolj, mert ha tanácsot nem tudsz akkor kalácsot se tudsz majd adni :)
ma 21:59
5/7 anonim válasza:
#4 Köszönöm kérdésedet, minden rendben van a családomat illetően, jól elvagyunk. Továbbá feltenném azt a primitív keresztkérdést, hogy a #1 válaszom első mondatát miért nem találod megfelelő válasznak és megoldásnak a kérdésedre, és miért kellett lepontozni? Illetve felőlem aztán úgy vergődhetsz, ahogy akarsz, ha számodra csak a saját véleményed számít.:D Akkor minek tetted fel a kérdést? Ja, ha valaki nem simogatja a kis lelkedet, akkor kapásból egy frusztrált idióta, aki rajtad akarja levezetni ezt a hajlamát? Nézzél tükörbe, ha tudsz.;)
6/7 A kérdező kommentje:
Neked kéne tükörbe nézni és nem nekem. Csak egy szimpla kérdést tettem ki de te látom annyira nem vagy tisztába az oldal lényegével ,hogy tud ide kérdéseket tesznek fel az emberek választ várva. És nem nem lelki támogatásért jöttem én azt kapok szerencsére sok embertől.
Nem mindenki születik úgy mint ahogy te ,hogy nincs problémád sem kérdésed. Csak egyszer neked is nehogy betörjön a bubukád ha véget ér a szivárvány :))
ma 22:21
7/7 anonim válasza:
#6 Én pedig megválaszoltam a kérdésedet, viszont te erre ostoba módon reagáltál, többszörösen. Én sem születtem problémák és kérdések nélkül, viszont utoljára középiskolás koromban fordult velem elő az, hogy nagyképű legyek nálam okosabb emberekkel. Utána megtanultam az alázat fogalmát. Viszont te tettél róla, hogy irántad ne azt érezzem, legfeljebb a szánalmat. És ha azt gondolod, hogy az én életem csupa móka és kacagás, ki kell hogy ábrándítsalak, nem az, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!