Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Spar üvegbónt kifizetik?

Spar üvegbónt kifizetik?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor a sörös, boros üvegeket leadja az ember a sparba az automatánál (a 25, 100, 150Ft-ok), hogy az csak levásárlós vagy kifizetik

ma 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
A rendelet a fontos, nem a bolt(hálózat). Igen, ki kell fizetni.
ma 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem használsz mobilalkalmazást, akkor két lehetőség közül választhatsz. Az egyik az általad említett vásárlási utalvány, amit levásárolhatsz, vagy a kasszánál kérheted az utalvány összegét KP-ban.

A másik lehetőség a jótékony célra felajánlás, ez a választható lehetőség magáért beszél.

De ha azonosítod magad a Repont alkalmazás segítségével, akkor lesz majd egy harmadik lehetőséged, a bankszámlára való kifizetés. Ehhez előtte regisztrálnod kell a repont alkalmazásban, és a fiókodhoz hozzá kell rendelned a számlaszámod.

ma 16:17
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 nem a repontosra gondoltam, hanem ami előtte is volt visszaváltó gép a sörös, boros szörpös üveg visszaváltására.
ma 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha vannak még olyan automaták, akkor ugyanúgy működik a rendszer, mint korábban
ma 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Előtte is müködtek ezek, előtte sem tudtam eldönteni, hogy kifizetik-e. Amúgy van app, de ezen az automatán nem láttam szkennert hozzá (gondolom az üzlet automatája, nem a mohué, nem repontos).
ma 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!