Onlin turi oldalon hogy működik az eladás?
még soha nem adtam el semmit de írt valami support hogy kattintsak a linkre ezt írta. Ez valós ha igen mit kell csinálnom?
Helló, a nevem John, és én vagyok az oldal technikai adminisztrátora. Ez az üzenet automatikusan elküldésre került, hogy tájékoztassalak arról, hogy a terméked sikeresen eladásra került az onlineturi.hu! Ha bármilyen kérdése van a fizetés fogadásával kapcsolatban, írhat a hivatalos e-mail címünkre vagy ebben a párbeszédben. A megrendelés megerősítéséhez kérjük, látogasson el a FoxPost fizetési feldolgozási oldalára. Ott láthatja az eladás minden részletét, beleértve a vevő nevét és a szállítási adatokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vevő az expressz szállításért fizetett. Amint az eladás megerősítésre kerül, a pénzt átutaljuk az Ön számlájára.
Megrendelés száma: 21140218001 A vevő neve: Lilla Fazekasné.
A rendszer átirányítja Önt a FoxPost fizetési feldolgozó oldalára. Kérjük, látogasson el erre az oldalra a tranzakció befejezéséhez:
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!