Mondanátok nekem ilyen filmeket?
Figyelt kérdés
Olyan filmet keresek amivel áttudnám értékelni az életem.Tudnátok ilyeneket mondani?Megköszönném:)2010. nov. 5. 23:46
1/9 anonim válasza:
Mmm, nem tudom pontosan, milyenre gondolsz. Hogyan szeretnéd "átértékelni az életedet"? Hány éves vagy? Milyen nemű?
2/9 anonim válasza:
Milyen irányba akarod átértékelni?
3/9 A kérdező kommentje:
Jó irányba:)
18 éves vagyok és lány.Eddig sok rossz volt az életemben,egy rakás szarnak gondolom.Ezért szeretnék olyan filmet amitől jó irányba terelném az életfelfogásomat/életemet.:))
2010. nov. 6. 00:05
5/9 A kérdező kommentje:
Haha.Köszi jó ötlet:D De már mind a 7-et láttam:)
2010. nov. 6. 00:20
6/9 anonim válasza:
Hát ja, ez a film pontosan illik ahhoz,amit írtál:D
7/9 anonim válasza:
"Hosszú Jegyesség" - "Amelie csodálatos élete" - "Por"
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. nov. 6. 12:52
9/9 anonim válasza:
Pedig már átértékelted sztem, csak bíztatásra vársz hogy maradni is tudj a jó mellett. Figyeld inkább az érzéseidet ezután mielőtt belekezdesz valamibe, jó vagy rossz érzéssel tölt el, ha jó az érzés indulj el rajta bátran, és a kihívások ill teljesen új dolgok se hátráltassanak mert azok csak előre visznek. film pl Az angol beteg, A forrás,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!