Szoktak az emberek telefonálni?
Figyelt kérdés
Mármint rendes telefonszámmal, mert sokan messengeren hívásoznak, mert az ingyenes. De ugyanakkor sok embertől hallottam, hogy olyan csomagban van benn, ahol korlátlanul tud telefonálni egy adott összegért havonta.nov. 27. 15:19
1/4 anonim válasza:
Miért ne szoktak volna? Szoktak. Messengeren sok szempontból hátrányosabb beszélni. Mobilnetet fogyaszt, sokat szakadozik stb..
2/4 anonim válasza:
Igen! Szoktam telefonálni. Igen van okos mobil telefonom! És igen az okos mobil telefonomat is, szoktam sima mezei telefonálásra használni! 1-es! A nagybágyám kedvence a messenger hívás / messenger telefonálás. De sokszor jobb a sima mezei telefonálás, mint a messenger hívás. Sőt nem csak okos mobil telefonom van. De nekem még van vezetékes telefonom is. És a vezetékes telefont is szoktam telefonálásra használni! Szóval szoktam hagyományos értelemben vett telefon hívást bonyolítani, azaz telefonálni!
3/4 anonim válasza:
Nyilván szoktunk telefonálni. És igen nekem is korlátlan díjcsomagom van (belföldre).
4/4 anonim válasza:
2-es voltam! Mint írtam is igen szoktam telefonálni! És nekem is korlátlan beszélgetés, és korlátlan mobil internet csomagom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!