Hogy lehet, hogy soha nem jön levele?
Figyelt kérdés
A lakást bérli, nem is az ő neve van kint, hanem a tulajoké, de ott lakik.
Levelet sosem kap. Létezik, hogy valaki soha nem kap levelet?
nov. 27. 14:32
1/17 anonim válasza:
Postafiók is van a világon, lehet más a levelezési címe, vagy mindent online intéz.
2/17 A kérdező kommentje:
De a szülei vidéken laknak, máshol nem lehet címe. Minek járkálna külön postafiókba, ha a postás házhoz viszi? Nekem ez gyanús
nov. 27. 20:38
3/17 anonim válasza:
Mert ha nincs otthon amikor jön a postás, egyszerűb megszerezni az ajánlott leveleit.
Az állandó lakcímem nekem is a szülői ház, az albérlet a tartózkodási helyem, de a főbérlő nem mindíg engedi a bejelentkezést. A biztosítási csekkem jön egyedül postán ide. A többit vagy online intézen, vagy hetente úgyis megyek arra a településre más miatt, és elhozom.
4/17 anonim válasza:
Nekem sem szokott levelem jönni. Mindent emailben kérek.
5/17 BlackSword válasza:
Igen, létezhet... Te meg mit kémkedsz a szomszédod után??? Egyetemista koromban nekem is az állandó lakcímem volt a levelezési címem, édesanyámmal úgy is minden nap beszéltünk telefonon...
6/17 A kérdező kommentje:
Nem kémkedek, csak gyanús.10 éve bérli a lakást és sem a ládán , sem pedig az ajtón nem az ő neve szerepel, hanem a főbérlő-é.
nov. 29. 10:55
8/17 BlackSword válasza:
Mi abban a gyanús??? Te is tudod, akkor akinek meg tudnia is kell azok végkép tudják...
9/17 A kérdező kommentje:
8-as nem értem mire célzol azzal, hogy “Te is tudod, akkor akinek meg tudnia is kell azok végképp tudják…”
dec. 2. 19:26
10/17 BlackSword válasza:
Nyilván akinek meg akarja mondani, megmondja... az tudni fogja... akinek meg nem kell tudnia, az meg nem tudja... te is tudod, pedig semmi közöd hozzá... a posta meg úgy is címhelyre kézbesít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!