Másnak is késik a Temus csomagja?
Figyelt kérdés
November 4.-én rendeltem. Legkésőbb 23.-án ide kellett volna érnie. Nem ért ide. Kaptam 1700 forint kreditet. Azóta semmi hír a csomagról. 19.-én frissült utoljára az állapot. Nagyon idegesít a dolog mert december végén költözöm, és nem szeretném ha a levesbe menne a csomagom. ( új albérlet)…nov. 27. 12:11
1/8 anonim válasza:
Karácsonyi csúcsidőszak van a futárszolgálatoknál, ez ilyenkor normális.
3/8 anonim válasza:
3 hét alatt soha nem ért ide temus csomag.
4/8 anonim válasza:
Szerintem járj utána a kézbesítőnél, hogy mi a helyzet. Lehet csak késik, de lehet elkallódott a csomag és akkor ki tudja mikor ér oda. Csomagkövetés nincs?
Nekem Shein csomag jött meg ma pedig múlt héten rendeltem, ezért nem hiszem hogy a leterhelés az oka. Nekem Express One hozta.
5/8 anonim válasza:
Az hagyjál,hogy késik,de aztán milyen állapotban érkezik meg a temuról az már egy másik kérdés.
6/8 A kérdező kommentje:
A futár még fel sem vette… Sheines hamarabb ideért. Egyébként DPD hozná…
nov. 29. 11:07
7/8 anonim válasza:
#2 vagyok,Na,na jött az értesítés,hogy átadták a futárnak,hétfőn hozzák.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt jelezték, hogy eltűnt. Visszatérítették a teljes árat.
dec. 8. 14:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!