Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit akar most tőlem?

Lejla2000 kérdése:

Mit akar most tőlem?

Figyelt kérdés

Nem értem mit akar tőlem ez a fiú,annyira gyerekesnek találom,amit csinál!

Szóval az a helyzet,hogy ezzel a fiúval olyan a kapcsolatunk,hogy se veled sem nélküled.

Sosem találkoztunk és nem hiszem hogy fogunk,mivel 2 külön világ vagyunk!

De nem értem miért teszi nehezebbé a dolgokat!

🔴SZTORI🔴

Az a lényeg hogy nem érzem úgy hogy szeretne vagy sem,nem tudom hogy ilyen,vagy direkt ilyen titokzatos.

Más vallásunk van ,neki a vallása fontos(de én úgy érzem,vki más nem engedi ,hogy mi együtt legyünk)tehát egyik nap szeret majd másiknap ,olyan mintha más ember lenne,mintha idegenek lennénk,és sose írta le hogy mit érez írántam,olyant írt hogy el sem tudom képzelni mennyire fontos vagyok neki,és mennyire szeret,meg melegséget érez amikor velem beszél a mellkasában,olyanokat írt én vagyok az élete a felesége a mindene,de nem úgy látszik,tehát én ezeket csak szavaknak mondhatnám,van egy játék amiben játszunk,ott mondjuk akár ki előtt elismerte azelőtt hogy a barátnője vagyok ,bébnek hívott,meg szerelmemnek,de mostanában ott sem ismer el engem,így úgy döntöttem,mivel magamnak ártok ezzel az egésszel és nem add konkrét választ,semlegesek a válaszai az érzelmei ,így úgy döntöttem hogy döntsön jelen pillanatban mit akar tőlem,de jól gondolja meg,mert ez végleges,aztán annyit írt semmit,de akkor mért oszt meg az nap amikor "szakítottunk"hogy őt nem szerettem én,csak ő szeretett....aztán rá 3 nap múlva ki rakja sztoriba hogy szét verte a kezét azzal a szőveggel hogy "🗣You Look Fine Without her" azaz jól nézzel ki nélküle,de ő meg minden egyes nap meghal nélkülem....Akkor most mit csináljak?🥹

nov. 26. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Jól látod, ez valóban gyerekes, de nem csak a csávó részéről. Soha nem találkoztatok, innentől kezdve nem beszélhetünk érzelmekről. Kivetített érzelmek ezek maximum, eljátszuk, hogy van barátnőnk/barátunk és jajjdenagyon szerelmesek vagyunk. Ne húzzátok már egymás agyát, ez nem kapcsolat.
nov. 26. 17:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Csak azért nem találkozunk,mert mindenki azt mondja hogy jobb is ha nem folytassuk,mivel ő Afganisztáni és elítélik,már mint a hagyományok meg stb.

És azért sem erőltessük annyira szerintem,mert el van ítélve ez a kapcsolat,nem gyerekes vagyok,csak nem értem a dolgokat ennyi

nov. 26. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!