Milyen fakt kell a pilótasághoz?
Sziasztok! 17 éves gimnazista vagyok, aki fakt választás előtt áll. Régota érdekel a pilóta szakma, és nem kizárt, hogy az szeretnék lenni felnőtt koromban. A kérdés az, hogy ehhez milyen fakultációt érdemes felvennem most. A matek szinte biztos, mivel nem vagyok rossz belőle és szívesen is csinálom és azt hallottam ez jól is jöhet. Mondták még egy páran a fizikát is, de azt eléggé utálom, tudom, hogy a repüléshez kell tanulni azt is, és az a része érdekes is lehet, de nagyom sok más nem az nekem és nem is vagyok jó belőle, szerintetek mit lenne érdemes választani? Egyetemekkel kapcsolatban is szívesen olvasok tanácsokat, hova érdemes ilyen érdeklődési térrel menni? Esetleg milyen más a repüléssel, repülőgépekkel kapcsolatos szakmák léteznek még, és azokhoz mit szükséges tanulni?
Előre is köszönök minden választ:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!