Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ma az ecsomag oldalon regisztr...

Ma az ecsomag oldalon regisztraltam egy csomagot hogy felszeretnem adni automataban. Ez sikeresen megtortent, ki is fizettem neten…tobbi lent?!

Figyelt kérdés

Szoval, megkaptam az emailt a kifizetesrol es hogy vegyem fel a kapcsolatot a gls oldallal.

Elkuldtem emailben nekik a szamlat amit kaptam az ecsomagtol. Azota nem tortent semmi, varom a csomagszamot delelott 11ota…varhatoen mikor kapom meg vagy mit tegyek meg? Ugyfelszolgattal beszeltem meg delelott azt mondtak majd reagalnak az emailre. De nekem az kellene hogy mikor…?

nov. 23. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ecsomag.hu a GLS csomagfeladási oldala. Ha ott hoztad létre a csomagot, akkor a kapott e-mailben kéne lennie a feladáshoz szükséges csomagszámnak és vonalkódnak.
nov. 24. 12:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Az emailben annyi van hogy sikeres fizetes.

Pontosabban ez.

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a(z) [link] elfogadóhelyen érkezett rendelést az alábbi tranzakcióval sikeresen rendezte.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékkel, szolgáltatással és annak szállításával kapcsolatos kérdésekkel legyen szíves a kereskedővel (GLS General Logistics Systems Hungary KFT.) felvenni a kapcsolatot.

A rendelesi adatok, es annyi hogy simplepay tranzakcio azonosito ezen kivul semmi szam.

nov. 24. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor ez a fizetési szolgáltatótól érkezett e-mail, nem pedig a GLS-től, ha jól gondolom.
nov. 24. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezert felhivtam a gls ugyfelszolgalatot ok mondtak hogy kuldjuk el ezt emailben az ecsomag@gls-hungary.com-ra es akkor megkapjuk a csomagszamot. Elkuldtuk de semmi.
nov. 24. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát fura. Automatikusan kellett volna tőlük érkeznie egy e-mailnek a fizetést követően kb. azonnal. Lehet valami hiba van náluk. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy napba is beletelik mire válaszolnak egy e-mailre. Hétvégén meg főleg.
nov. 24. 18:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor reggel en ebresztem oket a hivasaimmal mert mar az is keso lenne ha tegnap feladtam volna😅
nov. 24. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!