Ma az ecsomag oldalon regisztraltam egy csomagot hogy felszeretnem adni automataban. Ez sikeresen megtortent, ki is fizettem neten…tobbi lent?!
Szoval, megkaptam az emailt a kifizetesrol es hogy vegyem fel a kapcsolatot a gls oldallal.
Elkuldtem emailben nekik a szamlat amit kaptam az ecsomagtol. Azota nem tortent semmi, varom a csomagszamot delelott 11ota…varhatoen mikor kapom meg vagy mit tegyek meg? Ugyfelszolgattal beszeltem meg delelott azt mondtak majd reagalnak az emailre. De nekem az kellene hogy mikor…?
Az emailben annyi van hogy sikeres fizetes.
Pontosabban ez.
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a(z) [link] elfogadóhelyen érkezett rendelést az alábbi tranzakcióval sikeresen rendezte.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a termékkel, szolgáltatással és annak szállításával kapcsolatos kérdésekkel legyen szíves a kereskedővel (GLS General Logistics Systems Hungary KFT.) felvenni a kapcsolatot.
A rendelesi adatok, es annyi hogy simplepay tranzakcio azonosito ezen kivul semmi szam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!