Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet megtudni a leveles...

Hogy lehet megtudni a leveles ládám jelszavát? Nem szoktam sosem be/kijelentkezni és így nem tudom. Kérik valahova a email címemmel együtt mert egyébként törölnek.

Figyelt kérdés
ma 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az a "leveles láda"? Soha, egyetlen szolgáltató sem kéri a jelszavad kiadását vagy elküldését, ezzel csak csalók próbálkoznak.
ma 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:

marketplacen kaptam egy emailt,hogyha nem hitelesítem hogy ott szoktam hirdetni akkor törlik a fiókomat véglegesen.

És a facebook küldte elvileg,mert ha rámegyek akkor elég hivatalosnak tünnik,de lehet megint valami rafkózás csalók részéről.

[link]

Ez a linkje.

ma 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez csalás, nehogy bármit csinálj. Ha a Facebook küldte, miért nem a facebook.com oldalra mutat a link? Hiszen az a saját rendszerük. Ehelyett egy külső oldalra próbálnak elterelni, ahol ha megadod a belépési adataidat, akkor ellopják. Ez nem rafinált csalás, erről ordít az átverés. A Facebook rendszere kizárólag rendszerértesítésben kommunikál veled, nem pedig egy bárki által létrehozható profil fog privát üzenetben keresni. Ez egy másik jele a csalóknak. A harmadik csalási módszer a fenyegetés és sürgetés, ahogy nálad is kilátásba helyezték a fiók törlését, ha nem cselekszel.

Azt is tudni kell, és erre rendszeresen fel szokták hívni a figyelmet az oldalak, szolgáltatók, hogy soha nem kéri el senki a jelszavaidat, az privát információ. Ha azt kiadod, azzal átveszik a profilod felett az irányítást, és kizárnak.

Ha most tudtad volna hol lehet megnézni a jelszavad és mi az, gond nélkül ellopták volna a profilodat.

ma 20:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Én is gyanítottam/feltételeztem mint korábban írtam hogy csalók,de te még rá is igazoltál.

További szép estét,és minden jót.

ma 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy vietnami oldal. (nem "de")
ma 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!