Miért nem látom neptunban meghirdetve a tárgyat?
Az ELTE-n tanulok BTK-n és valamiért nem látom meghirdetve az alapvizsgát a tárgyak között, de az idegennyelvi kritériumtárgyat sem...
Jövőre végzek, szóval még van egy évem, de aggaszt ez az egész, mert lehet én csesztem el valamit és nem tudom miért nem látom meghirdetve ezeket a tárgyakat, valakinek volt már hasonló tapasztalata? Már mindenhogy megpróbáltam megkeresni a neptunban, a tárgykóddal, kurzusnévvel, kurzusoktatóval, mintatanterv állítgatással, HÖK-ösöket is megkérdeztem, akik csak annyit mondtak, hogy nem láttak még ilyet.. XD
Ilyen esetben a Tanulmányi Osztályhoz forduljak vagy mit csináljak?
(Egyébként fogalmam sincs, hogy ez számít-e, de korábban voltam egy fél évet egy másik, idegennyelv szakon, de akkor még az első vizsgaidőszak közepén kiiratkoztam az egyetemről, szóval ott nem tettem le az alapvizsgát, illetve az alapozó tárgyakat, amiket akkor megcsináltam, azokat a krediteket elfogadtattam már ezen a szakon.)
A válaszokat előre is köszönöm.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!