Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? Kiégés lenne?...

Mitévő legyek? Kiégés lenne? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Fiatalabb koromban el voltam határozódva az orvosi egyetem mellett, (még gimit is váltottam emiatt 9.ben) de ahogyan úgymond idősödöm egyre jobban céltalanodom el. Biosz+kémát világ életembe szerettem meg viszonylag jó tanuló is vagyok de mostanában egyre inkább hanyagolom el a tanulást. Egyetemre se nagyon van kedvem menni igazából csak a szüleim miatt megyek majd, de orvosi szoba se jöhet. A kedvenc tantárgyaimhoz sincsen már kedvem és ez nagyon elkeserít. Motivációm is egyenlő a nullával, minden dolgozatra aznap reggel kezdem el átolvasni az anyagokat jobbesetbe. Biosz+kémia faktos vagyok amivel viszonylag sokféle tovabbtanulási lehetőségem lenne, de őszintét megmondva egyiket sem szeretném csinálni a jövőben. Nem vagyok buta sőt inkább okosnak mondanám magamat, elég jó kepességekkel rendelkezem akár kitünő is lehetnék de képtelen vagyok leülni és tanulni. Néha egyáltalán azt is megkérdőjelezem hogy mit keresek igazából gimnáziumban. Erre lenne valami megoldás? Vagy mit csináljak amivel jobb lenne? Egyetemre muszáj mennem.

17 lány vagyok, 11.-es gimis.

Helyesírási hibákért bocsánat ha van telefonon írok.

ma 16:18
 1/1 mindentudó99 ***** válasza:
Legyél influencer celeb. Vagy tedd fel magad az Of-re. Ezek a menők manapság.
ma 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!