Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha lognak a mellek akkor...

Ha lognak a mellek akkor edzes segit?

Figyelt kérdés
azon agyaltam elkezdek logni a mellek de hat utalom es hat nah ha ez segit akkoe szivesen edzek ra ne logjanak..
nov. 22. 02:27
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

"Ha lógnak a mellek, akkor edzés segít?"

Segíthet, de ne várj hatalmas változást, a gravitáció ellen nem igazán tudsz mit tenni. Csak két esetben nézhet ki jól a mell: tini korban, vagy ha műmell. Ami ellentmond a gravitációnak, az tuti, hogy nem igazi.

Ami pedig a masszázstechnikát illeti - amit az egyes ajánl - inkább mell fetisizmusnak tűnik, mint valódi segítségnek. Csak mondom.

nov. 22. 05:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem Köszönöm!
nov. 22. 06:55
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
A meggyengült kötőszövetet nem állítja vissza teljesen semmilyen edzés, ez még a genetikádtól is függ, hogy mennyire gyengül. Mamámnak kb térdéig lógtak a mellei, én sem számítok jobbra.
nov. 22. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:

#3 és akik lepontoztak:

A mell nemcsak kötőszövetből áll. Van ugye a mellizom, plusz: zsírszövet is nemcsak a mirigyes állomány. TEHÁT igenis lehet a mellizmot edzeni, zsírszövetet valamennyire csökkenteni. DE mindez nem jelenti azt, hogy olyan feszes lesz újra a mell, mint tinikorban.

Tapasztalatból beszélek, mivel 1) tanultam anatómiát az egészségügyi suliban, ÉS részt kellett vennem boncolásokon, tehát láttam miből áll a mell, elég sok zsírszövetből is. 2) Nekem magamnak is jókora melleim vannak (angol méretben 42-es, ami eu 100-105-nek felel meg, ÉS E vagy F kosarú a melltartóm, ami feltétlen szükséges), kisebb sárgadinnye méret, plusz régebben bodybuilding-eztem is, ekkoriban olvastam az ehhez kapcsolodó szakirodalmat.

Szóval tudom, milyen amikor az embernek a gravítáció húzza a mellét.

Nem vagyok már túl fiatal a hatodik x-emmel, és jelenleg a fizikai állapotom miatt nem mehetek MÉG újra edző terembe, de jövőre ez is tervben van, remélve addig összeszedem magam.

Úgyhogy nem feltétlen kell belenyugodni abba, hpgy valakinek a mellei "térdig" lógnak (pl. nekem sem lóg térdig, pedig van mérete, legfeljebb azt mondanám a köldököm felé tendál, de ez mondjuk a súlya miatt nem is nagy csoda). Igenis lehet edzeni, és javíthat is a dolgon, - az sem minegy kinek mekkora méretű a melle -, mindemellett nem fog újra hetykén állni.

#1-es voltam.

nov. 22. 11:37
 5/10 A kérdező kommentje:
4/4 esetleg valami tipped milyen edzessel edzek? ra :D
nov. 22. 19:39
 6/10 mindentudó99 ***** válasza:
50%
Van egy egyszerű módszer hogy úgy álljanak a melleid mint tini korodban. Kevesen ismerik és használják
nov. 22. 20:22
 7/10 A kérdező kommentje:
na es pedig mi ?:D mindentudo . kivancsiva tettel
nov. 22. 20:56
 8/10 mindentudó99 ***** válasza:
28%
Ha azt akarod hogy úgy álljanak a melleid mint tini korodban akkor járj négykézláb. Szivesen.
nov. 22. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező:

Kerestem neked otthon is végezhető, részletesen leírt mellizom erősítő gyakorlatokat.

[link]

nov. 23. 13:10
 10/10 A kérdező kommentje:

9/9:

köszönöm szepen :*

nov. 23. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!