Facebook fiók tiltása, kinek hová írhatok?
Sziasztok.
Tegnapi nap tiltották a facebook személyes fiókomat soha nem szoktam megosztani posztolni semmit nem is értem, e-mailt nem kaptam semmiről. Elvileg be kell jelentkezni és ott feldobja a fellebbezés lehetőségét de nem tudok mert 3 hónapja feltörték új jelszót kellett csinálnom ami olyan jól sikerült hogy még én sem tudom mi az.
Ötletek hogyan tudnám elérni őket?
Van beállítva biztonsági e-mail cím? Mert általában oda szokták küldeni a jelszó visszaállítás utáni random jelszót, vagy a visszaállító e-mailt.
Vagy ha az nem, akkor írsj e-mail-t az Amerikai központnak, vagy telefonálj, ha van számuk. Ez így egy dupla csavaros helyzet. azért sok sikert.
Utólag: nem lehetséges, hogy azért tiltottak le alapból (bár megkésve), mert a feltörés után aki feltörte valami rosszat csinált, te pedig ezt nem nézted vissza, nem vontad vissza, nem törölted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!