Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"2 külön világ vagyunk ,nem lehetünk együtt." Ti mit gondoltok erről?
Lehet ez tini kapcsolat is akár felnőtt is szerintem,én azt gondolom a származás nem ok arr hogy 2 pár együtt legyen
Mivel én magyar vagyok a kiszemeltem pedig Afganisztáni iszlám vallású ezért is vagyok kíváncsi nektek mi a véleményetek erről?
Valóban számít ennél a helyzetnél a származás,vagy ti úgy gondoljátok ,hogy nincs az a származás ami miatt 2 pár ne lehetne együtt?
Itt nem származásról van csak szó, hanem szélsőséges kulturális különbségekről. Arabok kutyája lennél, neked ott a neved kuss, feladatod a teljes alázat, jogaid és mozgástered nulla. Ha annyira elvakít a szerelem hogy ki is visznek az országból, onnantól kezdve megszűnsz létezni. Útlevél és okmányok elvéve, aztán boldogulj a sivatagban míg végleg be nem törnek. A terroristának minősített tálib hatalomátvétel megvan az országban? Úgy menekítették ki a maradék fehér embereket onnan.
De hamarabb kinézhető a történetből, hogy csak egy házasságszédelgő scammerrel beszélgetsz online, hacsak nem egy itteni afgán egyetemistáról van szó, aki létezik.
Ez nem kicsi különbség, hanem óriási kulturális különbség minden téren. Tényleg 2 külön világ.
Örülj, hogy korrekt volt veled, és tisztességesen elküldött.
Tudod mit menj hozzá azt megtudod mi a szenvedés.
Valamit szüleid igen elrontottak nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!