Pisti csak kérdése:
Köztes adásvételivel vásároltam egy autót.bebukhatom?..többi lent
Figyelt kérdés
Vásároltam egy autót és akitől vettem annak csak egy adásvételie van attól akinek a neve a forgalmin van.Utána jártam és igy át tudom iratni. De viszont mivel csak 3 nap mulva tudom atiratni mert az eredetiseg vizsgára akkor van időpontom, elkezdtem utánna olvasgatni. És mivan akkor ha tartozás van az autón? Akkor nem lehet átiratni, így akitől vettem gondolom leszarja ha en nembirom a nevemre iratni mivel ő már eladta(egyebkent nepper es amint megvette adta is tovább gondolom ezert nem iratta át) Ha esetleg kiderul hogy van rajta tartozás akkor en kifizethetem, vagy valami megoldás csak létezik erre.egyebkent a kormányablak oldalan lekertem es rendszam alapjan nincs kivonva es korozes alatt csak ennyi info van.#tartozás #Gépjármű átirás
tegnap 13:14
1/2 anonim válasza:
Körözés alatt? Ezt miért nem a vásárlás előtt ellenőrizted?
2/2 anonim válasza:
Vagy pont nincs körözés alatt?:)
Szerintem a kormányablaknál a hiteles kocsit is átírják, esetleg majd keresni fog a bank. De te beleírathatod a szerződésbe, hogyha van rajta hitel, akkor az az eladót terheli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!