Átvert egy ecigi árus, tehetek bármit?
Figyelt kérdés
Az tőrtént hogy 2db ecigit vettem volna töle 18 ezer forintért. Kis oldaltáskás kamasz srác jött, elkérte a pénzt hogy addig nem huzza elő a vapeket. Oda adtam neki ő meg kifutott a világból. Feljelentsem? Tehetek bármit?tegnapelőtt 23:16
1/9 anonim válasza:
Nagyon semmit nem tehetsz, valoszinű hogy a névtelen c #14325 lopott meg. Máskor legyen annyi eszed hogy ne koszos suttyókkal üzletelj aluljárókban akkor nem fognak meglopni.
2/9 anonim válasza:
Annyit tehettél volna hogy elkapod a helyszínen aztán addig vered amég mozog.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat igazabol nem a vilag vege, azert lenne jo tenni valamit hogy massal ne forduljon elő
tegnap 00:43
4/9 anonim válasza:
"...azert lenne jo tenni valamit hogy massal ne forduljon elő"
Akkor próbáld meg feljelenteni, személyleírást adni róla, bár, hogy így próbáltál venni e-cigit, az rád nézve is terhelő, ha jól tudom.
6/9 anonim válasza:
Keress valami olyan függőséget ahol kevésbé tudnak így átbaszni. Foglalkozz kaktusz termesztéssel! Azt még nem hálózta be ennyire a maffia.
7/9 anonim válasza:
Illegális "árustól" mit vársz?
Örülj, hogy nem ütött közben.
8/9 anonim válasza:
Legalább nem csoporotsan jöttek aztán mindenedet vitték hanem valami szaros gyerek szalad el a pénzeddel.
9/9 anonim válasza:
Szórj rá Cruciatus-átkot! Abból tanulni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!