Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak itt újságírók?

Vannak itt újságírók?

Figyelt kérdés
Honnan szerzitek meg az ismert emberek telefonszámát?

nov. 12. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Az ismert ember vagy menedzsmentje kiadja saját magától, ha jó viszonyt ápol a médiával (vagy inkább médiummal). Mindkét félnek előnyös, ha eléri a másikat és nem kell kerülőutakon egyeztetniük vagy kutatniuk egymást. Az újságnak van kit megszólaltatnia, és az ismert emberről olyan képet festenek le jó esetben, amit ő is jóváhagyott.
nov. 12. 14:03
 2/10 A kérdező kommentje:
De van azaz eset, amikor a blikk hívogatja kéretlenül. Pl az LL Juniort a kisfia halálánál. Nem hiszem, hogy ilyeneknek szívesen megadják.
nov. 12. 14:09
 3/10 anonim válasza:
Attól még, hogy abban a pillanatban nem adta meg, előtte x hónapja megadhatta.
nov. 12. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Aligha
nov. 16. 09:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi az aligha?
nov. 16. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Ismét te?

Ne akarj senki után kémkedni, főleg, ha nem tartozik bepe a munkakörödbe.

Senki se szereti az ilyen embereket.

Sőt a beteges rajongók még irritálóbbak.

nov. 17. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Általában egy idő után megadják maguktól. Nekik is érdekük, hogy elérhetőek legyenek, ha valaki akar velük interjút készíteni. Eleve a szerkesztőségnek van egy komoly telefonjegyzéke, van a híres embernek menedzsere, sajtósa stb. a szerkesztőség és a sajtós ismerik egymást. Egy idő után amikor valaki bekerül a rendszerbe elkezdik megismerni és egyre több és több száma lesz meg. Nincs olyan, hogy megszerezzük. Felkerül először a "kezdő" a sajtós listájára, utána már lesz telefonszám csere stb. és szép lassan ez kiépül. De (néhány esetet kivéve) nem nagyon van "nyomozás" meg iylenek.
nov. 17. 15:50
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os nem tudom kire gondolsz, de nem nyomozok senki után.
nov. 17. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:

24 órán belül három szorosan egymáshoz köthető kérdés volt kiírva. Ez az egyik, ahol ismert emberek telefonszámát szerzik meg valahogy. A másikban egy celeb zaklatásáról, hogy valaki rendőrnek adta ki magát és bejutott a lakásához, megtudta a számát. A harmadikban valaki nagyon be akart jutni egy ismert ember ajtajához hogy ott ajándékot helyezzen el, majd mániákus válaszokat adott.

Más is észrevette ezeket az összefüggéseket.

nov. 17. 18:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem értem, én itt nem kértem senkinek konkrétan a telefonszámát, csak egy kérdést tettem fel. Azt meg pláne nem értem, hogyha valakinek ajándékot akarnék adni és tudnám a lakcímét, akkor minek kéne nekem a telefonszáma?

Nem tudom milyen celeb zaklatásról beszélsz.

“Más is észrevette az összefüggéseket.” Ki más? Nincs semmiféle összefüggés. Nem kértem senki számát pláne nem akarok oda menni senkihez.

nov. 17. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!