Szerintetek a szakértőkben mennyire lehet megbízni?
Figyelt kérdés
A szakértőket most általánosságban gondolom, tehát bármilyen fajta tudományághoz, irányzathoz "értő" embereket (magyarán orvosok, dietetikusok stb.), mert rengetegen mondták eddig, hogy forduljak hozzájuk, ha valami problémám adódna, többször meg is tettem, de mindegyikőjük mást és mást mondott. Például rengetegszer előfordult már, hogy gyakran megkérdezték tőlem az orvosok, hogy milyen az étrendem, valamelyikőjük azt mondta hogy tökéletes, valamelyikőjük azt mondta hogy teljes egészében rosszul csinálok mindent, valaki pedig csak adott egy random választ, csak hogy mondjon valamit. Nem akarok mélyebben belemenni hogy mi volt a téma pontosan, mert most nem is ez a lényeg. Csak nem értem hogy miért mond mindegyikőjük teljesen mást, ha elméletileg a dolgok amiket mondanak, orvosi kutatások bizonyították. De nem csak ez, bármilyen statisztikára rákeresek, amiket bármilyen fajta szakértők mértek fel, ott is sokszor 1000 féle különböző statisztikai adatot kapok. Szerintetek jobb, ha ezekre az emberekre hallgatok vagy inkább szerezzek tapasztalatokat magamtól? Tehát hogy milyen legyen az étrendem stb. Mert ez így nekem túl bonyolult.tegnapelőtt 23:33
1/1 anonim válasza:
Hát ha ilyen általánosságban kérdezel, akkor a válasz is hasonló lesz. Például az, hogy "úgy-ahogy", "többé-kevésbé", "mikor hogy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!