Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sun City Tattoo & Piercing...

Sun City Tattoo & Piercing Szeged?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy piercinget csináltatni és rábukkantam a Sun Cityre az instán, ahol ki is írták, hogy piercinghez nem muszáj időpontot foglalni. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben akkor csak valamelyik nap be kell mennem a szalonukba és ott mondanom, hogy milyen piercinget szeretnék, ők meg ott rögtön megcsinálják?

Esetleg volt már közületek olyan, aki időpont nélkül csináltatott náluk piercinget?

nov. 11. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze. Bemész és megbeszélitek aztán ha nincs elötted időpontos akkor előkészülnek és mehet is. Én sosem kértem időpontot piercinghez!
nov. 11. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
*mmint megbeszélitek hogy mit szeretnél, hová.
nov. 11. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen én.

Gyors,precíz munkát végeznek.

Bemész és meg is csinálják.

Ha nagy a forgalmuk ,csak akkor adnak más napra időpontott.

nov. 17. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es

Más hol valóban úgy van ,hogy időpontott adnak ,mert nagy a forgalma a tetoválónak ill pircingesnek.

nov. 17. 10:40
 5/5 anonim válasza:

Szia,ha még nem csináltattad meg,belinkelem neked az árlistát,de gondolom láttad: [link]

Mikor én csináltattam,többet is,nem kellett várnom,ha "csúcsidőben" mész,akkor lehet várnod kell,én mindig saját (rendelt) piercinget vittem,most is ki van írva,úgy olcsóbb.

Piercing eltávolítása ingyenes!

Hozott ékszer szúrása esetén további kedvezményt adunk az fenti árlistából

Ékszer Csere:

Nálunk választott ékszer esetén 2 000 – 4 000 Ft az ékszer típusától függően.

Hozott ékszer esetén 1 000 Ft.

Ha több piercinget szeretnél egyszerre, különböző árengedményeket adunk, melyeknek értéke a választott piercingek típusától és számától is függ.

Remélem hasznosak voltak az infók,sok sikert a piercinghez,és tartsd be a kezelési dolgokat. ;)

nov. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!