Autó kölcsönzés 1 napra?
Másfél éves jogsim van.
Pestről szeretnék vidékre menni ezért csak 1 napra kellene .
Tud valaki olyan autó kölcsönzött amely ilyen feltételek mellet ad valami olcsón bérelhető szutykot?
Van ilyen sok helyen, én is szoktam 1 napra, de le kell tenni 100-200-300 ezer kauciót.
És pont olyan állapotban visszavinni, ahogy elhoztad.
Ezt a 1.5 éves jogsit azért ne nagyon reklámozd....
Bár elkérik lehet, aztán vagy észreveszik, vagy nem.
Van egy csomó kisebb kölcsönzős cég, amiknél vannak ilyen huszonéves szutykok 5-6 ezer forintokért, google a barátod.
Persze ezeknél megvan a veszélye, hogyha Karakószörcsökön lerobban alattad az autó, akkor ott töltesz egy fél napot.
Arra mindenképp figyelj, hogy mennyi km van benne az árban és hogy beleférsz-e.
Hogy hány éves jogsit kérnek az változó, de szerintem legtöbb helyen 1-2 év szokott lenni.
De ha nem mész sok km-t, akkor a carsharing (mol limo, sharenow stb.) is jó lehet, ott nincs kaució és csak 1 éves jogsi kell hozzá, ha jól emlékszem. És azt a zónán belül bárhol, bármikor otthagyhatod, nem kell a nyitvatartási időhöz, tömegközlekedéshez alkalmazkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!