Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha van valami, amiről tudom,...

Ha van valami, amiről tudom, hogy rossz, és régebben sokat csináltam/néztem, aztán megfogadtam,hogy leszokok róla,de így 2-3 hónaponta eléggé erős késztetést érzek, hogy megint, és aztán ha megnézem elmúlik, de utána tökre okolom magam,mit csináljak?

Figyelt kérdés
Légyszi, ne olyanokat mondjátok, hogy ne csináld, mert próbálok ellenállni, de aztán valahogy sosem sikerül :/

nov. 10. 20:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amúgy eze a gyilkosos cuccon felnevettem :D
nov. 11. 06:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"után tökre bűntudatom van"

Ha szereted, csináld, és vállald magad előtt. Ha nagyobb a bűntudat - de miért? -akkor ne csináld.

"tudom, hogy rossz" - Honnan tudod? Ki mondta? Talán csak attól van bűntudatod, mert valaki azt mondta, hogy ez vagy az ilyesmi rossz.

Magadnak felelj meg, és érezd jól magad. Legalább magad előtt vállald fel, hogy ez van.

nov. 11. 09:36
 13/13 A kérdező kommentje:
De olyan gáz...
nov. 11. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!