1/10 anonim válasza:
Nem rossz, de nem is jó. Valamiért engem egy rendőrségi körözési képre emlékeztet.
3/10 A kérdező kommentje:
1# És tényleg hasonlít arra...Mindegy, első próbálkozásnak elmegy.
2# Semmit na, csak nem tudok színezni 😅😂
nov. 10. 02:12
4/10 anonim válasza:
De azért nem rossz, írom ezt annak tudatában, hogy én legfeljebb x-et tudok rajzolni papírra.
5/10 anonim válasza:
Már emlékszem, megevett egy csokit a Tescoban 🤣
6/10 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten jó, érdemes lenne komolyabban foglalkozni vele, megtanulni az alaptechnikákat, akkor nagyon jó képeket tudnál készíteni
7/10 anonim válasza:
Teljeskörű mély véleményt csak akkor lehet alkotni, ha írsz információt is.
Például: hány éves vagy, mióta és milyen rendszeresen rajzolsz?
Mert pl nem mindegy, hogy 10-12 évesen rajzol az ember így, vagy huszonévesen, esetleg 40+ stb.
Ami hiányzik az egészből itt is: a rajz alapjai és annak rutinos kezelése.
Ennél tőbbet nem írok, mert szükségesek az általam említett infók is.
8/10 anonim válasza:
7-es: félig igazad van, de ha ELSÖ próbálkozás, akkor minden életkorban pozitív a rajz, csak a technikai oldal hiánya egyértelmü
9/10 anonim válasza:
Elsőnek nem rossz. Kissé bizonytalan az eszközkezelés és "lapos", bár az lehet stíluseszköz is. Gyakorlással szerintem elég jó eredményeket tudsz majd elérni. Az alapokat tanuld meg, gyakorolj sokat (ehhez egy olcsó vázlatfüzetet javaslok és olyan eszközt, amit nem lehet radírozni), kísérletezz.
10/10 anonim válasza:
#7 Ha nem sikerült megértened, inkább fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!