Hogy hívják ezt az animét?
Figyelt kérdés
Még régebben láttam, és nem emlékszem rá pontosan, ezért sajnálom, ha valami hülyeséget írok. Az egész úgy kezdődik, hogy valamiféle lény kerül a földre, ami ha hozzáér valamihez, azzá tud változni. Először egy kőhöz ér hozzá, és nagyon sokáig semmi sem történik vele, de aztán arra jön egy haldokló kutya, ami ráesik, ezért azzá a kutyává változik. Megtalálja a kutya gazdáját( akinek selytelme sincs, hogy az nem az igazi kutyája), és vele él egy darabig, amíg aztán valahogy meghal a fiú, ezért annak a testét ölti fel.
Ez kábé az első rész ebből remélem tudni fogjátok a nevét. Előre is köszönöm a válaszokat!
nov. 10. 01:15
2/7 A kérdező kommentje:
Van itt valaki aki tud segíteni nekem?
nov. 10. 02:39
3/7 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem a nevére, csak az emlékére hogy nagyon tetszett.
nov. 10. 02:43
4/7 anonim válasza:
Fumetsu no Anata e (To Your Eternity)
7/7 A kérdező kommentje:
#4 Köszönöm!
Igen ez az amit kerestem.😊
nov. 10. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!