Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy hívják ezt az animét?

Hogy hívják ezt az animét?

Figyelt kérdés

Még régebben láttam, és nem emlékszem rá pontosan, ezért sajnálom, ha valami hülyeséget írok. Az egész úgy kezdődik, hogy valamiféle lény kerül a földre, ami ha hozzáér valamihez, azzá tud változni. Először egy kőhöz ér hozzá, és nagyon sokáig semmi sem történik vele, de aztán arra jön egy haldokló kutya, ami ráesik, ezért azzá a kutyává változik. Megtalálja a kutya gazdáját( akinek selytelme sincs, hogy az nem az igazi kutyája), és vele él egy darabig, amíg aztán valahogy meghal a fiú, ezért annak a testét ölti fel.

Ez kábé az első rész ebből remélem tudni fogjátok a nevét. Előre is köszönöm a válaszokat!

nov. 10. 01:15
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
@TVFilthyFrank
nov. 10. 01:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Van itt valaki aki tud segíteni nekem?
nov. 10. 02:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem a nevére, csak az emlékére hogy nagyon tetszett.
nov. 10. 02:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fumetsu no Anata e (To Your Eternity)

[link]

nov. 10. 03:05
 5/7 anonim ***** válasza:

+1

nov. 10. 05:16
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Boku wa sekkusu daisuke.
nov. 10. 07:17
 7/7 A kérdező kommentje:

#4 Köszönöm!

Igen ez az amit kerestem.😊

nov. 10. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!