Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Industrial piercing Mennyire...

Industrial piercing Mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Industrial piercinget szeretnék, de tartok attól, hogy olyannyira kibírhatatlan lesz,mint amilyennek mondják.

Akinek már van, mennyire fájt?

A jobb fülembe szeretném, mert ott sokkal vékonyabb a porc.(Van már egy lőtt helix-em a bal oldalt)

Mocskolódók kíméljenek!

A válaszokat előre is köszönöm!

nov. 9. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A fájdalomnak van egy olyan szintje, ami felett már nem érzékelsz belőle semmit. Mármint akkor, amikor átszúrják. Utána pedig nyilván fájni fog, de szerintem a háziorvosoddal írathatsz fel fájdalomcsillapítót.
nov. 9. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Abszolút kibírható.

Kb 8 éve volt, akkor közel három évig, de szép lassan kilökődött.

Pont ma szúrattam újra és rosszabbra emlékeztem, tényleg semmiség.

Kb kétszer egy másodpercnyi éles fájdalom és kész.

Utána ne aludj rajta, kezeld rendesen és kb ennyi. Lassan gyógyul, de valamit valamiért.

nov. 9. 22:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

December 20-a körül szeretnék időpontot kérni, és mostmár semmi sem tánroríthat el.

nov. 10. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt olyan erős a fájdalom, mint amiket itt olvastam róla. Egy 10-es skálán 4-5-nek mondanám. A tragus sokkal jobban fájt. Na az 10/10. Az industrial és a helix szúrásra kb ugyanaz, mondjuk te lövetted, amit nem szabad...
nov. 16. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!