Fel lett függesztve a discord fiokom. Hogyan tudnám vissza szerezni?
Figyelt kérdés
Nem tudok bejelentkezni mivel azt irja ki fel van függesztve méghozzá veszélybenfelfüggesztve, és hogy többe nem használhatom a discordot. Ennek tudom az okát mert kiírta hogy a korhatár miatt. De nem értem, mert amelyik szerverben voltam 12+ volt a korhátár és több velem egyidős ember volt, öket mégsem kickelték…hogyan tudnám vissza szerezni? Írnom kéne a discordnak és azt hogy?ma 17:09
1/2 anonim válasza:
Mert mennyi idős vagy, hogy 12+ szerverről kidobtak?
2/2 anonim válasza:
Hol adtad meg az adatot, hogy észlelték? Mert ha a szolgáltatást nem lehet például 13 év alatt használni, te pedig kitöltötted a profilodat amiben 12 évesnek adtad meg magad, akkor nyilvánvaló hol a gond.
Google is ezt csinálja, ha beírod a 18 év alatti korodat, egyből átsorolja korlátozott kiskorú felhasználóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!