Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfeledni?
Figyelt kérdés
Nem régen megismerkedtem buliban egy fiúval,jól alakult minden,majd egy ideig beszéltünk,már a talit is megbeszéltük. De előtte lelépett,nem reagált ha írtam is,elolvasta utánna letiltott. Nem tudom miért,de ennek ellenére még mindig vannak bennem érzelmek iránta,ha valakivel ismerkedem mindenkiben őt keresem,és negatív hangulatom lesz hogy ő nem olyan. Miért lehet ez? Még mindig hiányzik a jó emlékek vele,miér lépett le mikor minden jól alakúlt? Igaz hogy fiatal volt 19 de akkor sem kellett volna így reagálni.ma 09:55
1/8 anonim válasza:
Te szeretsz szenvedni? Mi az ami miatt nem tudod elengedni, mert jól nézett ki? Hülyített egyszerre több lányt vagy netán van is valakije aztán tiltott? Azt kéne első körben kideríteni, miért az ilyen típusú komolyan vehetetlen, flörtölgetős, csajozgatós, bulizgatos fiúkért vagy oda. Mert ez így nettó szenvedés lesz a szerelmi életed. Volt ilyen barátnőm hasonló pasik tetszettek neki, aztán ha egyik kicsit belement a játszmába évekig hulyitette nem egy járható út ez
3/8 A kérdező kommentje:
Több minden,külsőleg bejött,akik ismerkedni akartak mások annyira nem jönnek be mint ő,dehá hiába ez már így marad,igazából nem annyira vészes csak sokszor eszembe jut,hogy miért hülyítet ha tudta hogy komolytalan akkor miért nem írta meg hogy ő inkább még bulizgat és nem keres komolyat.
ma 10:28
4/8 anonim válasza:
Ez csak egy idealizált kép a fejedben, de NEM ismered
5/8 anonim válasza:
Tehát most lényegében csak a külseje akkor? Vagy mi a több minden? Vicces volt, okos volt. Miért ha ezt megírta volna neked, akkor leállsz vele? Nem. Különben ez inkább a tini kategória. Szerintem nem kéne attól elájulnod, mert valaki beszélget meg flörtöl veled egy két napot, ez nem egy film nem miattad fog egyik napról a másikra kapcsolatot akarni aki pont a bulizgatos csajozgatos korszakában van. Amúgy majd ha jön egy másik aki felkelti az érdeklődésed, elmúlik
6/8 A kérdező kommentje:
2 hétig írt,és azt mondta nem beszél mással.
ma 10:45
7/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azert lepett le, mert rajott, hogy te csak komoly kapcsolatot keresel? 19 eves srackent neki lehet meg nem ez lenne a prioritasa.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez,elléggé a heverok,buli,focinak élt.
ma 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!