Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meddig tart szemüveget csinált...

Meddig tart szemüveget csináltatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma 3 hete hogy voltam a Dull optikába ahol rendeltem szemüveget ami fel volt írva (ez az első szemüvegem) és két héttel ezelőtt csütörtökön hívtak hogy menjek már vissza másik keretet választani mert amit én választottam az nagy a lencséhez. Vissza mentem másikat választottam de még most se hívtak hogy kész lenne pedig már nagyon várom. Ilyen sok ideig tart megcsinálni?

ma 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg őket. függ attol milyen lencset kértél, milyen reteget, mennyi megrendelésük van, stb
ma 20:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Kérdeztem őket múlthéten mindenszentek előtt de ők hétfőt mondtak meg majd hívnak úgy is ha meg érkezik nekik mert multheten csak új kereteket vitt a futár nekik. A lencse meg nem olyan erős mert -0,75 és -0,50 es. Csak azt nem értem mert mikor ki választottam és ki fizettem egybe annyit mondott hogy olyan 1-2 hét mire kész most meg ott van jövőhéten már egy hónapja hogy várom.
ma 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!