Szerintetek nem lenne jó ötlet 1. tetkónak?
Figyelt kérdés
Ebbe a hónapba szeretnék tetoválást csináltatni, és nagyon nagy a dilemma, mert nagyon nehéz választani milyet, és hova csináltassak. Amihez most a szívem húz az a comb, és a borda. Mondják hogy a bordánál nem ajánlják 1. tetkónak.. szerintetek?nov. 5. 19:45
1/6 anonim válasza:
Semmilyen tetkó sem jó ötlet, kivéve, ha sittes vagy.
2/6 anonim válasza:
Minek tetko, ha azt se tudod mit akarsz, meg hova?
3/6 anonim válasza:
Olyan helyre tedd hogy elrejthető legyen a későbbiekben ha mégsem tetszik.
Szerintem e közül a kettő közül a comb a jobb, de a tetkót főleg olyan helyekre ajánlatos tenni ahová nem valószínű hogy a későbbiekkben hízni vagy fogyni fogsz. Az első hülyeségére meg ne hallgass
4/6 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom az, hogy akik csak divatból varratták magukat (és ennek legerősebb jele az, hogy fogalmad nincs, mit is akarsz, csak legyen), kivétel nélkül megbánták.
5/6 A kérdező kommentje:
van pár ami tetszik, de nem akarok 500at magamra varratni. Ezért írtam hogy nagy a dilemma
nov. 5. 23:13
6/6 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy fogalmad nincs mit akarsz, csak legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!