Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hívott már titeket ez számról...

Hívott már titeket ez számról valaki? 06203802986 Valami idegen beszédű kínai vagy japán, olyan fura volt, kinyomtam a hívást pár másodperc múlva.

Figyelt kérdés

ma 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Wolt futár? :D

Nem látok semmi gyanúsat:

[link]

ma 14:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom,

Megilyedtem hirtelen, hogy valami csaló es pl, lopja az egyenlegem stb, hallani sok mindent ilyen dolgokról, hirtelen ki is nyomtam,

Egyszer volt ma, nem olyan régen.

Vissza nem merem hívni...

ma 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem pont erről a számról, de múlt hónapban engem is hívott a Kínai női hang, és ma délelőtt a tanáromat is, olyan 11 és 12 óra között. Őt egy harmincas számról.
ma 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, Ez is csaj volt
ma 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Hívd vissza, hogy mit akart!?
ma 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne hívd vissza, mert valaki más számát hamisítják meg. Neki fogalma sincs hogy az ő nevében hívtak. Azért se hívd vissza, mert egyes csalások erre építenek és esetleg neked kell fizetned egy külföldi hívás díját.

Itt le van írva a módszer, ami az itt élő kínaiakat célozza amúgy:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

ma 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!