Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Diákmunkát keresek ha nincs...

Diákmunkát keresek ha nincs más lehetőség akkor Vas de leginkább Zala megyében!?

Figyelt kérdés
Már az összes diákszövetkezetet végigjártam de sehol sem tudtak nekem olyan munkát ajánlani amihez alkalmazkodni tudnék. Tudom hogy vannak olyan diákmunkák is amik a diákszövetkezet oldalakon nincs fent ezért kérek segítséget, hátha valaki tud ilyet. Előre is köszi ha valaki ellát hasznos tippekkel.☺️

nov. 4. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
És mihez alkalmazkodnál?
nov. 4. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
És azokhoz miért nem tudtál?
nov. 4. 17:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Az lenne számomra jó, ahol hétvégi munka lenne, pont ezért nem voltak jók amiket eddig találtam mert hétköznapra is keresnek diákot amit abszolút nem értek, hiszen nekünk diákoknak iskola van nem tudom mások ezt hogyan oldják meg😅
nov. 5. 14:25
 4/5 anonim válasza:
Ne sírj! Diákkénz ezerszer több munkalehetőséged van, mint az aktív dolgozóknak!
nov. 21. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetem érdekes menni szokott egészen gyötrelem arcoknak is úgy, hogy végigmelózzák.
nov. 21. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!