Van olyan automata aminél lehet készpénzel fizetni?
Nyugodtan rendelhetsz házhoz utánvéttel, nem lesz rajta a csomagon olyan adat, amiből kiderülne a tartalma. Nem a "műpina szüzeknek kft." lesz a feladó, és nem lesz illusztráció a csomagoláson sem.
Tudod mi a mondás: aki elég érett ahhoz, hogy basszon, az ne pironkodjon már ilyen dolgokon. Gondolom a boltban sem vásárolsz vécépapírt, nehogy megtudja a pénztáros, hogy te is szokták vécére járni. Az mi kínos lenne már.
A kínos majd az lesz, ha anyuék megtalálják vagy rajtakapnak vele.
Nincs készpénzes automata. Készpénzes csomagpont van, de ott is az ügyintéző szemébe kell nézned.
Automatákhoz bankkártya kell, csomagátvételi pontoknál lehet kp-val is fizetni.
Egyébként 18 év alatt is lehet bankkártyád, ha a szüleid hozzájárulnak.
Van olyan bank - most néztem -, ahol 7-24 éves korig nyitható bankkártya.
1) De ha odamegyek a futárhoz, akkor látja, hogy nem vagyok 18. Vagy akkor ő nem is tudja mi van a csomagban, csak kiszálítja? Az elég klafa lenne.
2) Tudom, de azt mondták majd ha 18 leszek. Meg nem tudnák visszanézni, hogy miket vásároltam, mikor hónap végén jön az ilyen összegző levél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!