Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van olyan automata aminél...

Van olyan automata aminél lehet készpénzel fizetni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a gls, foxpost automatákra (meg másra ha van másfajta) rendelnék egy elég intim dolgot, de nincs bankkártyám és nem is múltam még el 18, hogy házhoz rendeljem.
nov. 4. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan rendelhetsz házhoz utánvéttel, nem lesz rajta a csomagon olyan adat, amiből kiderülne a tartalma. Nem a "műpina szüzeknek kft." lesz a feladó, és nem lesz illusztráció a csomagoláson sem.

Tudod mi a mondás: aki elég érett ahhoz, hogy basszon, az ne pironkodjon már ilyen dolgokon. Gondolom a boltban sem vásárolsz vécépapírt, nehogy megtudja a pénztáros, hogy te is szokták vécére járni. Az mi kínos lenne már.

A kínos majd az lesz, ha anyuék megtalálják vagy rajtakapnak vele.

Nincs készpénzes automata. Készpénzes csomagpont van, de ott is az ügyintéző szemébe kell nézned.

nov. 4. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Automatákhoz bankkártya kell, csomagátvételi pontoknál lehet kp-val is fizetni.

Egyébként 18 év alatt is lehet bankkártyád, ha a szüleid hozzájárulnak.

Van olyan bank - most néztem -, ahol 7-24 éves korig nyitható bankkártya.

[link]

nov. 4. 10:05
 3/6 A kérdező kommentje:

1) De ha odamegyek a futárhoz, akkor látja, hogy nem vagyok 18. Vagy akkor ő nem is tudja mi van a csomagban, csak kiszálítja? Az elég klafa lenne.

2) Tudom, de azt mondták majd ha 18 leszek. Meg nem tudnák visszanézni, hogy miket vásároltam, mikor hónap végén jön az ilyen összegző levél?

nov. 4. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mert egy futár nem fogja megmondani szemre, hogy valaki 16 vagy 18, sőt más nevére szóló csomagot is átvehetsz ugyanazon a címen. Nyilván ha 12 vagy, akkor nehéz letagadni. Személyit nem fog kérni, hacsak nincs külön feltüntetve a küldeményen - ezt nézd meg az oldal ÁSZF-ében.
nov. 4. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Rendeld csomagpontra
nov. 4. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan rendeld házhoz. A csomag abszolut diszkrét, nem derül ki belőle semmi. Csak a kiszállító cég autójának tetején lesz egy emberméretű f@sz... :)
nov. 5. 19:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!