Hogyha elszökök és külföldön megtanálnak a rendőrők?
Ők is hazavisznek? Vagy "csak" szólnak a szüleimnek.
16 vagyok, a bécsi vásárba barátokkal, de nem engednek el...
#1 köszi, negatív vonzalma a szüleim által, vagy a rendőrség által lenne?
#2 köszi neked is. Ha nincs balhé, egyéb dolog, akkor is kiszúrnak a tömegből? Hogyan?
Hatóságok által. Mint írtam, hogy akár gyámügy is foglalkozhat utána veled, mert nem jó az ha elszöktél. Meg tényleg kötelezhetnek téged különböző programokra amik utána vonnák a szabadidődet.
Megértem amúgy, hogy vágysz meg minden, meg nem is egyedül mennél. Csak ha úgy van és tényleg elszöksz, akkor jelenthetik az eltünést szüleid. Vagy ha úgy van akkor is lehet ebből komoly gond, hogy szülői felügyelet nélkül mit keresel ott. Nekem is volt régen olyan ismerősöm aki a rendőrségen éjszakázott 17 évesen, mert elszökött otthonról és ott tartották addig, míg a szülő érte nem tudott menni. Gondolom te nem hasonló dolog miatt mennél, hanem várost nézni vagy valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!