Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a furcsa rejtélyes...

Mi lehet ez a furcsa rejtélyes búgó vagy zúgó hang?

Figyelt kérdés

A lakhelyem Zugló, Nagy Lajos király útja 82-85 között.

Tegnap este 9-10 óra óta nem olyan nagyon hangos de hallható, monoton búgó hangot hallok megállás nélkül szinte,de 1 max 3 másodpercre megáll és aztán megint kezdi. (éjjel nappal megy)

Kicsit rezonál is kb olyan mintha a távolban egy autót üres jártban hagynánk és csukott ablak mellett hallgatnánk.

A hang egyenletes nagyjából,nem erősödik de nem is halkul.

Akkor lehet hallani leginkább ha csukva van minden.

Van főút forgalom bla bla boltok stb de ezeket kizártam mondom miért:

Kizárólag ősz végén November elején kezdődik el ez a búgás.

Volt hogy pár nap esetleg 1 hét után elhalkult, viszont volt hogy hetekig ment éjjel nappal.

Decemberre már nem volt hallható és utána újabb egy évig elhalkult nem tért vissza! Utána megint minden évbe.

Anyámat kérdeztem hogy hallja,de ő nem hallja az mondta.

A szomszédokkal nem vagyok olyan viszonyba hogy megkérdezzem, mert azok is elmebetegnek néznének.

Mégis mi a franc megy éjjel nappal 1-1 ms megállva de tényleg 0-24-be? és miért rendszerint ősz vége és tél elején? Valamint ha lemegyek a lépcsőházba ott is hallani de nem hangosabb vagy halkabb,ott is ugyanolyan mint fent.

Nem a fülem búg és nem vagyok bolond sem.

okt. 31. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ipari légkondik öntisztítása a szezon végeztével.
okt. 31. 15:31
 2/4 anonim válasza:
Közel lakom hozzád,most is hallom
okt. 31. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam búgó hangokat hallani (Északkelet-Magyarország)
nov. 2. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Néha mérséklődik kicsit,megy még mindig de ma este tudtam végre aludni,reméljük majd megszűnik,valami berendezés lehet vagy lehet a főút közelében mehet valami a föld alatt ha van ott ilyesmi erre nem tudok rá jönni.

Valami nagyobb dolognak kell lennie, van kulcsom a szomszéd házba ott is hallani.

Viszont örülök ha más is hallja,akkor nem vagyok egyedül.

Jó lenne ha más is jelezne még esetleg aki itt lakik.

Ipari légkondi nincs a közelben,a király csemege van itt de annak is csak 1 és normál méretű ,hűtő kamrája pedig nincs,biztos hogy nem az.

nov. 3. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!