Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért akar nekem dirigálni a...

Miért akar nekem dirigálni a barátnőm??

Figyelt kérdés

3 év alatt nagyon sok trauma ért.

Több éves kapcsolatom ment tönkre, nagyon rosszul voltam lelkileg. Neki álltam pasizni rögtön,mert úgy éreztem nem érek semmit. Azt bele futottam egy nárcisztikus férfiba. Szerencsére hamar kapcsoltam és elküldtem, de még mindig vissza várom, hiányzik. De megállom és nem keresem, ő se keres. Teljesen leállatam a pasizással. Úgy érzem jobb egyedül. Talán egyszer jön egy normális. De erre a barátnőm aki sokkal fiatal nálam szinte megakarja szabni hogy mit csináljak. Én most munkába menekülők hogy ne otthon kattogjak. Ez se tetszik neki. Mért nem ide megyek, oda kellene mennem. Közben éli a kis életét, de én nem szabom meg hogy mit csináljon.

ma 09:22
 1/1 Krampusz1 ***** válasza:

A barátok részben arra is szolgálnak, hogy a saját látásmódod mellé kapj egy másik, esetleg objektívebb, elfogulatlan véleményt.

Arra mindenképp jó, hogy körbejárd a problémát, hátha neki van igaza, hátha tényleg az lenne a jó, ha kiszakadnál a komfortzónádból.

...persze nem garantált hogy igaza van, -de ha tudod hogy szeret- ,akkor valószínűleg jót is akar neked.

ma 10:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!