Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha 26-ban Magyar Péter esetleg...

Ha 26-ban Magyar Péter esetleg hatalomra kerülne, akkor megjavul az ország?

Figyelt kérdés
ma 00:22
 1/7 anonim válasza:
Csodát nem tud művelni. Az államadósság több száz milliárd.
ma 01:00
 2/7 anonim válasza:

Megjavulni sajnos nem fog, mert ha meg is választják ( adja az Isten) akkor a Fidesz akkora adósságok és károkat fog maga után hagyni, hogy azokat a károkat 4 év alatt nem lehet megjavítani, ha megszavaznák esetleg mégegyszer 4 évre akkor bizonnyal több minden javulna de amekkora válságban van az ország minden téren, négy év nem lesz elég ahhoz hogy mindet rendbe tudjon tenni. Ha megjavulni nem is de sok minden fog jó irányba változni.

Már ha tényleg hű marad ahhoz amit jelenleg a kampánybeszédein és tüntetésein is mond.

Ui: Ha 26-ban a FideSS megnyeri a választásokat akkor én veszek egy repjegyet jó messzire és soha többé nem térek vissza :)

ma 01:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem

Csak igerget osszevissza

2006 ota mi tortent? Orbi se váltotta meg a világot

ma 06:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennél csak jobb lehet.
ma 06:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ra fogok szavazni
ma 07:00
 6/7 A kérdező kommentje:
#1: ebben egyezünk, mert én is ezt tervezem😂 hogy elmegyek innen ha gáz lenne és és nem ő nyerné
ma 07:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, 2 helyett 1-et írtam, de a kettesnek szól a válaszom
ma 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!