Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit ajándékozzak a nagymamámna...

Mit ajándékozzak a nagymamámnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Lehetőleg 10K alatt legyen. Nem igazán tudom mit adjak neki. Bár, jó lenne ha egy kicsit sikerülne személyeset adni. Jó kapcsolatunk van. Nagyon segítőkész és szorgalmas. Nagyon szeretem. Ha esetleg ajánlanátok valami jót, azt megköszönném!

okt. 30. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Ha személyesen szeretnél, miért másokat kérdezel?
okt. 30. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Személyeset szeretnék, ezért írtam néhány tulajdonságát is le. Hogy aki szeretne, az segítsen. Csak szeretnék örömet szerezni neki.
okt. 30. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:

#azért abból, hogy segítőkész és szorgalmas, nem sok támpontot adtál (bár nem az első voltam)

Elmehetnétek együtt kerámiát festeni, ha van még olyan állapotban; ha nem, te festhetnél neki egy tányért vagy bögrét, és süthetnél hozzá valamilyen süteményt, amit tudod, hogy szeret

Ahhoz én mellékelnék egy kártyát, amire írnék pár kedves sort, beleértve hogy nagyon szeretem

okt. 30. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!az biztos, hogy a nagymamád örülni fog bármilyen ajándéknak, amit szívből adsz neki. Talán egy szép, kézzel készített fotóalbum lenne jó választás, tele régi emlékekkel és közös pillanatokkal. Vagy esetleg egy személyre szóló ajándék, például egy kis készítésű kézműves tárgy vagy egy saját recept alapján készített sütemény vagy lekvár. Az ilyen személyes ajándékok mindig nagyon meghatóak és értékesek.

1. Kertészkedéshez kapcsolódó ajándék: Ha a nagymamád szeret kertészkedni, egy szép virágcserép vagy egy különleges növény jó választás lehet.

2. Személyre szabott bögre: Készíttess neki egy bögrét, amire ráírhatod, hogy „A legjobb nagymama” vagy egy kedvenc idézetét.

3. Élményajándék: Szervezhetsz neki egy közös programot, például egy színházi előadást vagy egy kirándulást, ahol együtt tölthetitek az időt.

4. Kézműves vagy DIY ajándék: Készíthetsz neki egy saját készítésű gyertyát vagy szappant, ami egyedi

nov. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!