Facebookon bárkinek írhat az ember üzenetet, vagy muszáj az isnerőse legyen?
Figyelt kérdés
Korábban egyszer már megkérdeztem, azonban eltérő dolgokat írtak az emberek attól, amit a Facebook közöl a tájékoztatásában. Ott azt írják, hogy bárkinek küldhetsz üzenetet, aki nem tiltott le, nem kell ismerősök legyetek. Legfeljebb, ha olyan beállításokat használ, akkor az üzenet az engedélykérésekbe érkezik először. Nekem azt írja, hogy először ismerősök kell legyünk, de ez szembemegy a tájékoztatással, amit a cég közöl. Lehet, hogytechnikai hiba. Valójában hogy van ez? Régebben így volt, de megváltozott? Vagy sosem volt így?okt. 30. 12:42
2/3 anonim válasza:
Írhatsz olyannak is aki nem ismerősöd, feltéve, hogy ő ezt engedélyezte a profilján.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Magam is így gondoltam, de a Facebook azt írja ki, hogy nem tudja az üzenetet elküldeni. Utánaolvastam, és ez lehet abban az esetben is, ha az algoritmus valamely korábbi beszélgetésemet kéretlen tartalomként azonosította. Korábban volt már, hogy írtam olyanoknak, akiket nem ismertem, de, ha kíváncsiak vagytok rá, nem olyan különleges dolgokat, nem szoktam interneten gyalázkodni sem, vagy szerenádot adni, így nem tudom, mi számíthatott kéretlennek. Sajnos mostanság, hogy viszonylag sok embernek kell írnom, akik nem az ismerőseim, elég szembetűnő, hogy egyiküknek sem küldi el az üzenetet. Tudtok erre esetleg megoldást?
okt. 30. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!