A Posta kiszállítja még ma a csomagom?
Már tegnap délben megérkezett Magyarországra, és most 11-kor küldtek email-t, hogy csomagom fog érkezni (nem azt, amiben írja, hogy mikorra várjam, csakhogy jönni fog). A Shein-ról rendeltem, de elég fontos dolgok vannak benne, ma estig kellene (szülinapi bulira kellékek). Van rá esély, hogy még ma kihozzák, mondjuk egy délutáni körrel (ha egyáltalán van ilyen), vagy csak holnap fog megérkezni?
A válaszokat előre is hálásan köszönöm!
Nekem ilyet még soha sem írt.😅 ÁLtalában (nálam legalábbis) este felé - késő délután szokott megérkezni Magyarországra, másnap pedig már kézhez is kapom, csak most azért kérdeztem, mert délelőtt már Pesten volt...
Amúgy már mi is elengedtük, már megvettük a cuccokat, csak meglepett ez a mostani fejlemény aztán reménykedtünk, mert rendeltünk olyat is, amit nem találtunk meg személyesen, de mindegy. Több is veszett már Mohácsnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!