Ha vkit nagyon gyűlöltök akkor mit csináltok? Bosszút álltok?
Volt valaki akit nagyon gyűlöltem. Szerettem volna megszívatni.
Aztán rájöttem (persze egy hosszú beszélgetés után), hogy ennek így semmi értelme. Persze nehéz volt úgy gondolni arra a személyre mint bárki másra.
De elértem. Nem fogok soha többé gyűlölködni. Megtanultam, hogy ebből semmi hasznom sem lesz valamint a gyűlölködés rossz dolog.
Természetesen.
A legjobb barátnőm mást választott helyettem és őt is és a másik lányt is gyűlöltem. Most már nem. Szóba állni és képes vagyok velük.
Összesen két legjobb barátomat veszítettem el de senkire sem haragszom. Amúgy nehogy azt hidd, hogy nekem minden barát legjobb barát!
lány vok de nincsenek műkörmeim :(
amúgy nem akarom bántani (mármint fizikailag), én nem vok olyan
inkább lelkileg akarom összetörni vagy mi!! az rosszabb
de ne higyjétek azt h gonosz vok!
elmondod kit gyűlölsz ennyire, és miért? kíváncsi vagyok :)
egyébként nekem is van egy ilyen személy..ha gondolattal ölni lehetne, hát.. már csak az apró darabkái lennének szétszórva :D néha nagyon bosszút állnék, néha meg nem visz rá a lélek... de ha bosszút állnék sem tudnám hogy hogyan csináljam, hogy szar legyen neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!