Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyhogy ilyen olcsok a...

Hogyhogy ilyen olcsok a Windows rendszerek?

Figyelt kérdés
okt. 29. 08:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Regebben 40-50 ezer volt egy Windows, most meg pár ezeré lehet venni licenszet
okt. 29. 08:50
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

101 ezer forint a teljesen jogtiszta, amihez terméktámogatást is kapsz.

A 2900 Ft-os alighanem illegális, a hitelesítési metódus megkerülése valahogyan

okt. 29. 09:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Hat en par ezert Ft-ert vettem licenszet, letolottem a windows 10 lemezképet és beaktivalta azota is jonnek ra frissítések
okt. 29. 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Amit vettél az illegális! Ha elolvasod a szerződést amit mindenki átgörget, abban le is írják. Ezek szürkeimportos OEM kulcsok. Ezekhez nem jár terméktámogatás, sőt le is csukhatnak, bár itthon nem nagyon foglalkoznak vele. Pár éve Németországban volt nagy ügy belőle.
okt. 29. 10:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Windows 10 elavult rendszer
okt. 29. 10:08
 6/11 A kérdező kommentje:

Miaz hogy terméktámogatás? Nincs vele semmi gondom

Amugy meg a zsir uj Windows 11 Home 62 ezer Ft

okt. 29. 10:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Arrol nem is beszelve hogy jopar youtubernél láttam akik hirdetik az olcso Windowst, ha illegalis lenne nem engednék reklámozni
okt. 29. 10:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Sajnos sok kereskedő visszaél azzal, hogy az emberek szeretnek olcsón vásárolni (még akkor is, ha a termékkel annak sokszorosát megkeresi), és hogy megvezethetők.

A jóhiszemű vevő örül, hogy huh, tizedéért jutott hozzá, és legális is, hiszen boltban vette, nem torrent, nem warez stb.

Csak éppen jobb esetben szürke gazdaságból származik. Semmit nem kapsz mellé. Ha bármi gondod van, nincs támogatás, ha nem fogadja el a kulcsot, mehet panaszra bárhová.

Ezer éve lehetett venni olyan CD-t, amin ezer magyar font volt. Ebből ezer illegális, és ezer hibásan magyarított (rossz kettős ékezetek). Akkor cégnek vettem hivatalos forrásból. Egy CD-n csak egy font volt, annak 6 metszete. És tízszer drágább volt, mint az ezres.

okt. 29. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Toppant is még a lábacskáddal. Megfeleltük tisztességesen, de úgy látom, nincs ínyedre. Ez a te bajod.
okt. 29. 10:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Magyar HenryMorgan reklámok is vannak, folyamatosan dobálja fel a FB, mégis illegális a ganja.
okt. 29. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!