Van rá esély hogy megtaláljam?
Figyelt kérdés
Emlékszem gyerekkoromból egy képre, ami mindig a nővérem falán lógott. Nem is tudom miért, de egyik nap a semmiből az eszembe jutott, és nem hagy nyugodni hogy újra lássam. Azóta sajna kidobtuk a képet egyébként. Van róla egy elég pocsék minőségű képem, de nem sok minden látszik rajta. Hogyan lenne érdemes hozzákezdjek a kereséséhez? Mert hátha megtalálom.okt. 28. 12:57
2/6 anonim válasza:
Ha emlékszel mit ábrázol akkor megpróbálhatsz az alapján rákeresni vagy megpróbálhatod a Google képalapú keresését azzal a fotóval, amid van róla, hátha lesz találat.
3/6 A kérdező kommentje:
Itt a képem róla, de amint írtam pocsék, nem nagyon látszik róla semmi. Ami biztos, hogy volt rajt egy kicsi, fekete barlang, és ahogy még kivehető talán, az égbolt ilyen bordós színű. Talán egy vízesést ábrázolt, de nem biztos.
okt. 28. 13:30
4/6 A kérdező kommentje:
2-es, köszönöm, megpróbálom!
okt. 28. 13:30
5/6 anonim válasza:
Ihh, ez így tényleg elég szar minőség, de sok sikert
6/6 A kérdező kommentje:
#5, köszönöm. Bár elképzelhető hogy nem is volt külön neve, hanem valami olcsó boltból vett névtelen kép volt. Például emlékszem mikor hozzáértem nem olyan tapintása volt mint egy rendes festménynek, inkább olyan “műanyag” beütésű, plusz azt hiszem volt rajta csillámpor is, szóval biztosan nem valami ritka festmény lehetett.
okt. 28. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!