Csak nekem szokott ilyen fura érzésem lenni?
Ez az érzés már kiskorom óta megvan el is neveztem, mert minden évben legalább 2x előjön. Mikor meg 10 eves lehettem mindig almomba jott elo de mar azota ebren erzem, most 20 vagyok, de Lehet hülyén hangzik de én úgy hívom kiskanál érzés.
Az érzés általában csak úgy szokott jönni, de legyakrabban amikor lefekszem az agyamba es aludni készülök. Ritka amikor napközbe jön elő.
Az érzés az olyan hogy tudjátok van az a kis kanál ami ilyen fémből van vagy alu nem tudom de ilyen lapos a nyele és a kanál is de az egesz kanál ilyen lapos ugyanolyan mint egy sima kanál csak kicsi és lapos.
És az érzés amikor előjön olyankor hat ezt nem tudom hogy magyarazzam el ez olyan mintha el sek lehetne magyarazni, de en ugy erzem hogy van egy kiskanál és vannak óriási párnák és közötte össze nyomodik a kiskanál és ilyen rossz érzés, alatalaban akkor is elojon mikor megfogok egy kiskanalat es pont olyan lapos vekony mint az erzesembe egybol eszembe jut.
Nem tudom ertelmesen magyaraztam e el, de ha van valakinek ilyesmi az irja le, vagy ha tudja valaki akkor azt irja le hogy ez miert van?
Vagy nektek milyen hasonlo fura erzesetek van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!