Ezek után van esélyem arra hogy megint bemehessek abba az edzőterembe edzeni?
Figyelt kérdés
Van egy edzőterem ahova évekig jártam edzeni. A konditerem tulajdonosa a tanárom volt. Elkerültem abból a városból jó messzire de a végén rossz szájízzel váltunk el a tanáromtól akié volt az edzőterem. Valamelyik nap google véleményeken véleményeztem az edzőtermet (egyes csillagot adtam rá) és ezt a szöveget írtam. “ Iszonyú bűz az öltözőben plusz mindenki mindenkivel el van foglalva! Nem hinném hogy látogatnám a helyet!” Vissza is írt rá tehát látta. Szerintetek van esély rá hogy még beenged oda valamikor?okt. 26. 22:00
1/7 A kérdező kommentje:
Időnként haza szoktam menni és akkor jut eszembe hogy vissza kéne nézni oda edzenj.
okt. 26. 22:08
2/7 A kérdező kommentje:
Edzeni*
okt. 26. 22:08
4/7 anonim válasza:
Ezt nem értem. Tehát te "felnőttként" nem vagy képes megbeszélni vele a múltban történteket, nem mersz elé állni? Mit jelent számodra a gerinc és az őszinteség?
5/7 A kérdező kommentje:
Oda akarnék. Csak a reakciójától tartok. Ismerem milyen.
okt. 26. 22:51
6/7 A kérdező kommentje:
Hibázott ő is. Nem a semmiért tettem amit tettem.
okt. 26. 22:54
7/7 anonim válasza:
Akkor viszonyulj hozzá emberként, és remélhetőleg ő is akképp fog viszonyulni hozzád. Próbáljátok meg megbeszélni. Ha pedig ez nem megy, akkor felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!