Kinek milyen pénztárcája van? Milyen gyakran cserélitek?
Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök:'D kb fél évente megunom a pénztárcáimat és már nem tetszenek.
Volt már mintás, egyszínű, kislányos, nőies, álltalában ezeket a kicsiket veszem, sose volt még nagy pénztárcám. De már azon is gondolkodom.
okt. 25. 18:07
1/6 anonim válasza:
Semmilyen nincs. Alig tartok készpénzt, pár érme parkolni, bevásárlókocsiba elfér a zsebemben, két-három bankjegy összehajtva az igazolvány-jogsi-bankkártya mellett.
2/6 anonim válasza:
Kártyatartóm van, de az is otthon, a telefonommal fizetek mindenhol.
4/6 anonim válasza:
Ezer éves, egyszerű, praktikus, zsebben elférős. Ez csak egy pénztárca bakker, a lényeg úgyis belül van.
5/6 anonim válasza:
Ami nekem van, az egyáltalán nem divatcikk. Ilyesmi rugós:
De csak a rugót veszem, és farmeranyagból varrok neki külsőt, mikor a régi tönkremegy. Úgy 3 évet ki szokott bírni. (Épp most lesz időszerű a varrás.)
Nagy előnye, hogy elhanyagolható súlyú és kiterjedésű maga a pénztárca, lényegében csak maga a pénz van a zsebemben, nem pedig fél köbméter tartó.
6/6 anonim válasza:
Random kínai cipzáras műbőr fosadék, amiben félbe hajtott pénz elfér, plusz kedvenc aliexpresses pénzcsipeszem, plusz külön egy aprótartó cipzáras műbőr izé élhető beltérfogattal, és efölött a bankkártya, ami a kártyásban van ugyan, de a telefonomról használom a fasz hűségkártya vonalkódokkal együtt (először vonalkórt írtam, de pechünkre átjavítottam, ó fakk), és így el lehet lenni, nyilvánvalóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!