Avatar frontiers of pandora játék elég gyakran összeomlik hogy lehet ezt kiküszöbölni? Le lehet valami frissítést tölteni vagy esetleg valahogy repairt?
Figyelt kérdés
Állítólag sokan mondják hogy sok sebből vérzik a játék bugos is elég rendesen..lehet ez ellen valamit tenni? Amikor játszok van hogy random befagy és leáll komplett összeomlik a játék. A gép igény minimum szerintem meg van a játékhozokt. 23. 19:35
1/12 anonim válasza:
mindig frissitsd. logot názd, mi okozta a crasht
2/12 A kérdező kommentje:
Hogy tudom frissíteni?
okt. 23. 21:10
4/12 A kérdező kommentje:
Kosz sokat segítettél..Ja hogy semmit. Ezen kívül néhányszor nem enged a questtel tovább menni. Holott ott vagyok ahol lennem kell..optimalizálatlan teljesen a játék
okt. 23. 22:53
5/12 anonim válasza:
sokat mondtal, ja hogy semmit. rakerestel neten mit tehetnél, hja nem. megnezted az error logot, jha nem. leirtad a configod, jha nem. hog hol vetted a gamet és milen launcherrel meg, jha nem. [link] prübáltad az itt leitakat, hja nem. gepigen megvanm jha SZERINTED igen. allitolag sokan mondjak, hog bugos, jha jó
7/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értek hozzá ezért is kertem segítséget. Talán ha először ezt írtad volna le (ezt h milyen adatokra van szükség ) nem pedig azt h mittom én launcher talán tudtam volna értelmes választ adni és te is segíteni. Nem értem az ilyen gyökerek minek válaszolnak egyáltalán
okt. 24. 08:22
8/12 anonim válasza:
És még mindig nem írtad le. Én honnan tudjam, honnan futtatod a játékot?
10/12 anonim válasza:
Ja hogy nem is vette a játékot? Akkor meg kell kérdezni, aki crackelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!