Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Avatar frontiers of pandora...

Avatar frontiers of pandora játék elég gyakran összeomlik hogy lehet ezt kiküszöbölni? Le lehet valami frissítést tölteni vagy esetleg valahogy repairt?

Figyelt kérdés
Állítólag sokan mondják hogy sok sebből vérzik a játék bugos is elég rendesen..lehet ez ellen valamit tenni? Amikor játszok van hogy random befagy és leáll komplett összeomlik a játék. A gép igény minimum szerintem meg van a játékhoz

okt. 23. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mindig frissitsd. logot názd, mi okozta a crasht
okt. 23. 19:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Hogy tudom frissíteni?
okt. 23. 21:10
 3/12 anonim ***** válasza:
mittomén , launcher
okt. 23. 21:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Kosz sokat segítettél..Ja hogy semmit. Ezen kívül néhányszor nem enged a questtel tovább menni. Holott ott vagyok ahol lennem kell..optimalizálatlan teljesen a játék
okt. 23. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
sokat mondtal, ja hogy semmit. rakerestel neten mit tehetnél, hja nem. megnezted az error logot, jha nem. leirtad a configod, jha nem. hog hol vetted a gamet és milen launcherrel meg, jha nem. [link] prübáltad az itt leitakat, hja nem. gepigen megvanm jha SZERINTED igen. allitolag sokan mondjak, hog bugos, jha jó
okt. 24. 03:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Szar a géped
okt. 24. 05:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értek hozzá ezért is kertem segítséget. Talán ha először ezt írtad volna le (ezt h milyen adatokra van szükség ) nem pedig azt h mittom én launcher talán tudtam volna értelmes választ adni és te is segíteni. Nem értem az ilyen gyökerek minek válaszolnak egyáltalán
okt. 24. 08:22
 8/12 anonim ***** válasza:
És még mindig nem írtad le. Én honnan tudjam, honnan futtatod a játékot?
okt. 24. 08:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Meg kell venni eredetibe
okt. 24. 08:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja hogy nem is vette a játékot? Akkor meg kell kérdezni, aki crackelte.
okt. 24. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!