Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi idő kell mire magadhoz...

Mennyi idő kell mire magadhoz térj, ha megszólal az ébresztő?

Figyelt kérdés

okt. 22. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
4-5 másodperc
okt. 22. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Amennyi idő alatt kész a kávé...
okt. 22. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit értesz magadhoz térés alatt? Nálam ébresztőből 5db van beállítva, annyi kell ahhoz, hogy hajlandó legyek kikelni az ágyból (illetve ezt szoktam meg, de nem a legjobb). Utána esetemben a kávézás következik (kb 5 perc), az valamelyest felébreszt, aztán pedig a zuhanyzás és az öltökzödés (20 perc). Na utóbbinak a végére vagyok 90%-os, és a munkahelyi kávé után vagyok százas.
okt. 22. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez az, mit értesz magadhoz térés alatt?

Megszólal a rádió, innentől 1-2 perc múlva kimegyek hugyozni meg kávét inni (le van főzve, mert kávéivás nélkül utálok kornyadozni). De még minimum fél óra, meg egy kis újabb kávé, mire tökéletesen működőképesnek érzem magam. Addig felöltözök meg netezek.

Persze, munkahelyi készenlétben éjszaka a telefoncsörgés után negyedórával már ülök az autóba és megyek, szóval egy alapszinten fel vagyok ébredve, hozzá vagyok szokva a gyors ébredéshez, éjszaka amúgy sincs forgalom. De ezt nem szeretem, és ha itthon kelek, akkor majdnem egy órával indulás előtt ébresztem magam.

Fiatal koromban a kvarcóra csipogására ébredtem. Sok éven keresztül sportot csináltam abból, hogy az utolsó (10.) csipogás előtt kinyomjam. (Az ágyból nem értem el, fel kellett kelnem hozzá.)

Most már nem is hallom a csipogást, ilyen korban a magas hangokat már nem hallja a legtöbb ember.

okt. 23. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!