Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van-e olyan magyar weboldal...

Van-e olyan magyar weboldal ahol meg lehet nézni az összes eddigi ötöslottó sorsolások nyerőszámait?

Figyelt kérdés

okt. 19. 20:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a szervező oldalán:

[link]

okt. 19. 20:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de olyan oldal nincs ahol csak a nyerőszámok vannak?
okt. 19. 20:46
 3/15 anonim ***** válasza:

Excelhez vagy calc-hoz értesz egy kicsit?

Bemásolod a táblázatot, és törlöd a felesleges oszlopokat.

okt. 19. 21:09
 4/15 anonim ***** válasza:

Meg tudod mondani, hogy mihez kell ez neked?? Lehet tudok neked spórolni pár órát...

Leggyakoribb számok kellenének?? Azok is kint vannak. Vagy mi az ami kell neked innen konkrétan??

okt. 19. 21:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Elsősorban ahhoz kellene hogy azon a héten sorsolt számokat játszma meg amikor én és a rokonok születtek
okt. 19. 22:20
 6/15 anonim ***** válasza:

De akkor meg pont jó a link.

Harmadik oszlopban a dátumok vannak, akkor onnan tudsz olyat választani ami közel áll a születési dátumotokhoz.

Az utolsó oszlopban meg a nyerő számok vannak.

okt. 19. 22:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Ugyse nyersz
okt. 20. 15:18
 8/15 A kérdező kommentje:
Régen egy hajléktalan is nyert a skandináv lottón és egy másikon a pasi kosárlabda csapat stb és most is valaki elvitte
okt. 21. 09:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Es azt mit szamit? Jatekosok 0,000000000001 %-a nyer
okt. 21. 09:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sok ember nyer több-kevesebb összeget. És egy hajléktalannak is lehet ötöse. De a nyerési esély mindenkinél ugyanannyi. ha tíz szelvénnyel játszik, vagy százzal, az eltérés minimális.

A listával mi a célod, nem tudom, a te dolgod. Én 1957 november 23-án születtem. Nem tudom, akkor milyen számokat húztak. Akkor már pár hónapja volt lottó.

Ha biztosra akarsz menni, az összes kombinációt meg kellene játszanod egyszerre, ami technikailag is keresztülvihetetlen.

A mennyiség csökkentésére elvi lehetőség van, de kétes az eredmény, és akkor még úgy is rengeteg variáció marad.

Pl. soha nem volt ismétlődés. Ki lehet hagyni a már húzott számsorokat. Folyamatos számsor sem volt soha (12345, 23456 stb.)

Nem volt olyan, hogy a szelvényen egymás alatti számok nyerek volna, vagy átlósan elhelyezkedők. Lóugrásban elhelyezkedők sem. Vagy 5-ös dobókocka alakban. És biztos vannak még ilyen módon kihagyhatók.

Ám semmi biztosíték sincs rá, hogy 67 év után ne legyen 12345.

okt. 21. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!